PELI-KARHUT HAKEE PÄÄTOIMISTA HARRASTEPÄÄLLIKKÖÄ

2.6.2021

Etsimme seuraamme päätoimista harrastepäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Hänen tehtävänsä on perustaa uusia harjoitusryhmiä sekä ylläpitää ja kehittää niiden toimintaa.


Olemme saaneet palkkaukseen seuratoiminnan kehittämistuen Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Tuki koskee kautta 2021–22 ja ehdollisesti seuraavaa kautta.


Tavoite on, että harrastepäällikön johdolla pystymme kasvattamaan koripallon harrastajien määrää Peli-Karhuissa. Näin harrastepäällikön työstä voitaisiin tehdä vakituinen.


Kotkalainen Peli-Karhut ry on yksi 2000-luvun menestyneimmistä koripalloseuroista Suomessa. Edustusjoukkue on pelannut naisten korisliigaa yhtäjaksoisesti vuodesta 1995 ja voittanut kuusi Suomen mestaruutta, muun muassa kolme viimeisintä. Suomen ensimmäinen WNBA-pelaaja Awak Kuier on PeKan kasvatti.


Peli-Karhut keskittyy tyttöjen ja naisten koripalloon. Juniorimäärät ovat kasvaneet viime vuosina lähes 20 prosenttia vuodessa lukuun ottamatta koronan aiheuttamaa häiriötilaa. Kotkassa ja lähialueilla on kysyntää edelleen lisätä koripalloilun tarjontaa 6–17-vuotiaille tytöille. Tähän kysyntään haluamme vastata harrastepäällikön johdolla.


Harrastepäällikön työtehtävät:

– Uusien alueellisten harrasteryhmien käynnistäminen 5–9-vuotiaille sekä harrasteryhmien käynnistäminen vanhemmille tyttöjunioreille.

– Harrastajien, valmentajien ja toimijoiden rekrytointi ja sitouttaminen ryhmiin.

– Ryhmien toiminnan ja harjoitusten suunnittelu ja toteuttaminen.

– Ryhmien toimintaa tukevien tapahtumien, turnausten ja leirien järjestäminen.

– Osallistuminen harrasteryhmien varainhankintaan.

– Muut sovittavat työtehtävät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.


Harrastepäälliköltä edellytetään:

– Kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

– Soveltuvaa koulutusta.

– Innostunutta asennetta.

– Yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

– Joustavuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.


Eduksi katsotaan:

– Koripalloliiton valmentajakoulutus.

– Liikunta-alan koulutus ja kielitaito.

– Kokemus seuratoiminnasta ja juniorivalmennuksesta.

– Muu koripallon lajitausta.


Tehtävä alkaa 1. elokuuta 2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla 20.6.2021 mennessä osoitteeseen koripallo@pelikarhut.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Peli-Karhujen koripallojaoston puheenjohtaja Pasi Pirkkalainen, puh. 040-7550916, koripallo@pelikarhut.fi.