Joukkueen kuulumiset

Tallink Tournamentista  2021 kotiintuomisina oli kilpa-sarjan voitto ja tiukkaakin tiukemmasta fun-sarjasta 11. sija. Oli mahtavaa päästä pelaamaan! Tästä on hyvä käynnistää sarjakausi 21-22.

U14 tytöt kaudella 2021 - 2022

Kaudella 21-22 rosterissa on 24 tyttöä. Pelaamme kaakkoisen alueen molempia divareita. Meidän otteluohjelmat löydät täältä:

1. divisioona

2. divisioona

Ottelut streamataan meidän SolisSport -kanavalle. Sieltä pääset katsomaan matsit joko livenä tai tallenteina ja samalla tuet joukkueemme toimintaa. Meidän kanava löytyy täältä.

Kausi alkoi Delfin Basketissa heinäkuussa ja jatkuu Tallink Tournamentissa elokuussa. Sitten onkin aika aloittaa uusi sarjakausi, jota kaikki odotamme superinnokkaina!


PeKa08 tytöt kauden päättäjäiset vietettiin hyvässä säässä ja loistavassa fiiliksessä Hyvinvointikeskus Huumassa Kotkassa. Kesän esimmäinen ukkonen yllätti juuri ennen iltamme alkua, mutta tanssituntimme aikana oli sade lakanut, jyrinät hiljentyneet ja palju poreineen lämmennyt. Tanssittiin, syötiin, herkuteltiin, saunottiin ja paljuiltiin. Nautimme yhteisestä ajasta! Valmentajia muistettiin Sportpisteen lahjakortein sekä mansikka-amppelein. Juuri ylioppilaskirjoitukset hyväksytysti suorittanut apuvalmentajamme Maria sai myös muistamiset joukkueelta. Kesäloma on vielä treenien osalta edessä päin, jatkamme treenailua aina heinäkuun alkupuolelle saakka, jonka jälkeen lomailemme muutaman viikon ennen syyskauden alkua :) Tässä ensimmäisessä kuvassa muistetut valmentajat sekä tuore ylioppilas, apuvalmentaja Maria
Lämpimät poreet olivat tyttöjen mieleen :)
Likipitäen koko joukkue kasassa, pari puuttuu kuvasta.