Naiset (edustus)

Klikkaa kuvaa, pääset Naisten Korisliigan sivuille:

Peli-Karhujen kultamitalijoukkue kiittää kuluneesta kaudesta fanejaan, yhteistyökumppaneitaan ja PeKan junnuja.

Teimme tämän yhdessä!

AJANKOHTAISTA

Hei kaikki PeKa -fanit ja yhteistyökumppanit!

Kausi 2019-2020 päättyi odotettua aikaisemmin. Joukkue porskutti koko kauden hienosti eteenpäin ja tuloksena Suomen Cupin voitto. Kevään pelit jäi meiltä kaikilta pelaamatta, kun kehiin astui paljon tärkeämmät asiat.
Kauden loppuminen kesken kaiken johti merkittäviin taloudellisiin menetyksiin. Jotta osallistuminen seuraavaan kauteen ei ole vaakalaudalla, tulee tietyt taloudelliset velvoitteet olla hoidettu (mm.palkat). Tähän tarvitsemme ulkopuolista apua, joten nyt jokainen PeKa fani / PeKalainen / Yhteistyökumppani tarvitsemme teidän apua!

Kaudelle 2020-2021 kausikortit, VIP-kortit ja lippupaketit ovat nyt tarjolla!
Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen edustus.koripallo@pelikarhut.fi , lähetämme laskun tilaajan sähköpostiin. Tarvitsemme tilaajan nimen, puh. numeron, sähköpostin ja tiedon tuotteesta minkä ostaa.
Voi ostaa myös suoraan tilisiirrolla. Tilinumero on FI52 5172 8140 0106 73. Viestikenttään nimi, puh.numero ja minkä tuotteen ostaa.
Kortit/liput toimitetaan noin kuukausi ennen kauden alkua ostajalle.

Kausikortin/VIP-kortin/lippupaketin ostajien kesken arvomme PeKa tuotteen!

Koripallon kilpailukauden lopettamistoimista päätetty

Suomen Koripalloliiton hallitus on etäkokouksessaan päättänyt sarjakauden päättämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Koska mitalisijoitukset normaalioloissa ratkaisevia pudotuspelejä ei pelattu, ei myöskään Suomen mestaruuksia tai muita mitaleita jaeta. 

https://www.basket.fi/basket/uutiset/koripallon-kilpailukauden-lopettamistoimista-paatetty/?fbclid=IwAR1AuMHUF5Tz89TsbYhUPU9oA2vX1TOmLrLNYfD912nvtv0Tdv6ZEMRkWeM

KIITOS

Peli-Karhut kiittää faneja, yhteistyökumppaneita sekä muita mukana olleita kaudesta 2019-2020.

NAISTEN 
SUOMEN CUPIN MESTARIT 2020

YHTEISTYÖKUMPPANEITA: